Manstorps Ängar


Förstahands­lägenheter i Linghem

Inflyttning av samtliga lägenheter har skett men intresseanmälan för lediga lägenheter är alltid öppen!

ANMÄL INTRESSE

Lediga bostäder


OMGIVNING OCH KOMMUNIKATIONER


Fastigheten är belägen längs Sävsångarevägen, cirka en kilometer sydväst om centrala Linghem och tio kilometer öst om Linköping. Omkringliggande bebyggelse består av nyproducerade småhus och radhus. Manstorps Ängar är den återstående byggnationen i området.

Bostadsområdet är lugnt och erbjuder närhet till service och grönområden vilket gör omgivningen attraktiv för barnfamiljer. Linghems centrum, som erbjuder en livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral och ett bibliotek, nås via en promenad om tio minuter. I fastighetens närområde återfinns flera förskolor, en badplats samt naturområdet Himnafjället.

Fastigheten gynnas av goda kommunikationer via kommunala färdmedel och bil. Linghem station nås via en bilfärd om fem minuter eller en promenad om 20 minuter. Östgötapendeln sträcker sig från Norrköping via Linghem till Motala och Tranås. Från Linghem station nås Linköpings centralstation via en tågresa med Östgötapendeln om fem minuter. Med en bilresa nås Centrala Linköping inom 15 minuter via Norrköpingsvägen.

 

Ett hållbart boende


Linghem Bostad tar ansvar för ett energieffektivt och miljömedvetet byggande och projektet bidrar genom låg energianvändning till långsiktigt hållbara byggnader. Byggnaderna kommer att uppnå en mycket hög energibesparing motsvarande hälften av Boverkets byggregler. Dessutom är isoleringen av ytterväggar förstärkt. Detta uppnås bland annat genom solceller på alla hus samt att uppvärmningen sker med värmepump och fjärrvärme via vattenradiatorer.

SNABBA FAKTA


PROJEKT
Manstorps Ängar

ORT
Linghem, 10 km öster om centrala Linköping

ANTAL LÄGENHETER
80 st

HYRA 
2 rok (BV): 7363 kr
2 rok (övervåning): 7263 kr
3 rok (BV): 8601 kr
3 rok (övervåning): 8501 kr

STORLEK
2 rok samt 3 rok (55 resp 67 kvm)

PARKERING
63 parkeringsplatser

INFLYTTNING
Augusti 2019: 34 lägenheter (fullt uthyrt) 
December 2019: 34 lägenheter (fullt uthyrt)
Februari 2020: 12 lägenheter (fullt uthyrt)

KOMMUNIKATIONER
Linghem-Linköping: 15 min med bil Linghem station-Linköping C: 5 min med Östgötapendeln

 

Intresseanmälan


För att bli aktuell som hyresgäst hos Linghem Bostad måste man göra en intresseanmälan i nedan formulär. När en ledig lägenheter uppstår kontaktar vi den intressent som står näst på tur och uppfyller våra villkor.